fredag 20. september 2013

Off The Rails , the story of Phillip Jones


Of the rails , the story of Phillip Jones.
undertittel: it costs to be the queen
Med bob saget og Christopher walken

Etter en tung og misslykket karriere som klesdesigner, finner den høylytte og arrogante mannen Phillip Jones (bob saget) seg selv bunskrapt for penger etter dyre uvaner og latterlig pengebruk. Hans velstående og suksessfulle kjæreste Rohan Peters går fra han og etterlater Phillip alene i en diger leilighet med altfor høye utgifter. Lommeboken går fort tom ettersom Phillip nekter å innse at han ligger tynt ann.  I frykt for å bli stemplet som pengelens av hans overfladiske venner, koker den homofile påfuglen opp en plan han mener selv å være den eneste løsningen på problemet. Nemlig å rane et tog. Forretningsmannen Dennis Bell (Christoffer walken) er ett av hovedmålene Phillip har sett for seg å rane ettersom Dennis er kjent for å gå med de mest dyrebare smykker. 
Allt ser ut til å gå smud med ranet inntil en uke etter, hvor en av passasjerene identifiserer Phillip gjennom klærne han hadde på seg fra sin egen misslykkede motekolleksjon.
Alt går rett vest når politiet haler inn den håpløse moteløven.
Beviser peker mot han fra alle kanter og en sekk med smykker i millionklassen gjør ikke saken no bedre.
Phillip havner på cella og blir svært deprimert av situasjonen han har satt seg selv i.
Phillip henger skjorta si i vinduet for å henge seg, men idet han får strammet halsen banker det på døren. 
Dennis Bell har kommet for å besøke han.
Ettersom den dårlige samvittigheten har vokst seg stor for Phillip, setter han igang med å forsvare seg med dårlige unnskyldninger.
Men Dennis virker uinteressert i diskusjon og avfeier hele samtalen med å skryte av klærne Phillip hadde på seg da han gjorde ranet.
Phillip blir forbløffet og forklarer beskjedent at klærne kommer fra hans private kolleksjon.
Dennis slår i bordet å sier han vil droppe alle anklager dersom Phillip lar han bli med som partner i motebransjen.
Noe som viser seg å bli svært så fruktbart ettersom phillips klær for sin egentlige skjønnhet frem når de blir komplimentert av noen orntlige smykker fra Dennis Bell.
De tar derfor motebransjen med storm og lager et reklamekonsept på grunnlag av det idiotiske togranet med det passende slagordet: true fasion is beyond law.





Sendt fra min iPad

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar